Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
TIGLA SKANDIA VISINIU Mareste
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Rating 

TIGLA SKANDIA VISINIU

30100658

In stoc furnizor

3,13 lei / buc TVA Inclus

Rating 
 

Descriere produs

Informatii

Tiglele Elpreco sunt realizate prin tehnologia de inalta performanta ABECE-Suedia, tehnologie testata si consacrata in Europa prin calitatea si rezistenta deosebita a tiglelor obtinute.
Tiglele Elpreco sunt usor adaptabile functional si estetic la diverse solutii arhitectonice, armonizand modernul cu traditia si standardele contemporane de confort cu eleganta clasica.
Durata mare de viata
Tiglele din beton in timp isi maresc rezistenta putand atinge cu usurinta 100 de ani.
Costuri reduse la montaj

Datorita dimensiunilor modulate ale tiglelor timpul de montaj este redus. In acelasi timp cantitatea de materiale care se pierde la coame si la dolii este redusa.
Atenuarea zgomotelor
Sub un acoperis cu tigla din beton nu vom avea probleme cu zgomotul produs de ploaia care cade sau diverse alte zgomote aeriene.
Perioada mare de garantie
Elpreco ofera 50 de ani garantie tiglelor si accesoriilor din beton pentru impermeabilitate, rezistenta la inghet-dezghet, rezistente mecanice.
Incombustibile
Tiglele din beton au clasa de reactie la foc A1, ceea ce inseamna ca nu sunt combustibile si nici nu intretin arderea.
Nu favorizeaza aparitia muschilor sau lichenilor
Datorita structurii compacte a materialului si aplicarii straturilor de vopsea, fenomene ca aparitia muschilor sau lichenilor sunt eliminate. Acest lucru duce la cresterea duratei de viata a invelitorii.
Rezistenta la inghet-dezghet
Avand un coeficient de absorbtie a apei foarte mic (max 4,5%) fenomenul de inghet-dezghet la nivelul tiglelor din beton este redus, fapt care duce de asemenea la cresterea duratei de viata a invelitorii.
Cheltuieli minime de intretinere
Avand in vedere ca fenomenul de inghet-dezghet este redus, aparitia muschilor si lichenilor este eliminata, cheltuielile de intretinere tinzand practic catre zero.
Aspect estetic deosebit
Montarea tiglelor Elpreco in sistem de invelitoare va duce in final la un aspect estetic net superior oricaror alte invelitori.
Gama variata de culori
Tiglele din beton se ofera intr-o gama coloristica ce cuprinde 9 nuante de culori (rosu, orange, visiniu, maro, negru, verde, albastru, etc) ce pot fi oferite atat in varianta mata cat si lucioasa.
Toate produsele din beton destinate invelitorii au aplicat marcajul CE ca o dovada a indeplinirii tuturor conditiilor de calitate cerute de Uniunea Europeana.
Caliatea produselor elpreco este data de respectarea standardelor europene in domeniu (SR EN 490-2006), elpreco avand implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001-2000.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe