ROATA ROABA 14' X 3.58 - 8 AX D14 CU BUCSA DE OTEL SI TEPI 412028 Mareste

Produs nou

2 Produse

ROATA ROABA CU BUCSA DE OTEL SI TEPI 14' X 3.58 - 8 AX D14 412028

20104310

In stoc

87,50 lei / buc TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.
 

Descriere produs

Informatii

Roata roabă cu bucsă de oțel și țepi de 14' x 3.58 este un tip de roată concepută pentru a fi montată pe roabe sau cărucioare, având o dimensiune specifică de 14 inch în diametru și o lățime de 3.58 inch.

Caracteristica distinctivă a acestei roți este prezența bucșei de oțel și a țepilor. Bucșa de oțel este un element cilindric folosit pentru a asigura montarea roții pe axul roabei sau căruciorului. Acest tip de montare permite o rotație mai ușoară și mai lină.

În plus, roata are țepi (spini) pe suprafața exterioară, ceea ce îi conferă o aderență mai bună pe terenuri accidentate, cum ar fi pământ, iarbă, sau alte suprafețe neregulate. Acești țepi ajută la evitarea alunecării și asigură stabilitate atunci când roata este utilizată în situații mai dificile sau în condiții de teren dificil.

Roțile de acest tip sunt frecvent utilizate la roabe sau cărucioare destinate transportului de materiale grele, cum ar fi pământ, nisip, piatră, sau alte obiecte voluminoase, având nevoie de o aderență mai bună și o capacitate de transport fiabilă.

În concluzie, roata roabă cu bucsă de oțel și țepi de 14' x 3.58 este o alegere potrivită pentru sarcini de transport mai grele și pe terenuri dificile, oferind aderență, stabilitate și durabilitate în utilizare.

Caracteristici:

- camera cu valva auto.

Specificatii tehnice

Dimensiuni14' X 3.58 - 8
Lagartip bucsa metalica
Diametru ax14 mm
Latime butuc100 mm
Grosime janta1.2 mm
Anvelopa4PR

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat