Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
RIGOLA CABINA DUS MODERN 700 X 70 MM Mareste

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Rating 

RIGOLA CABINA DUS MODERN 700 X 70 MM

40100248

In stoc furnizor

199,00 lei / buc TVA Inclus

Rating 
 

Descriere produs

Informatii

Caracteristici:

- design modern;
- montarea pe podea;
- material din oțel inoxidabil;
- inălțime reglabilă;
- accesorii incluse;
- potrivit pentru băi, dușuri, terase.

Podeaua trebuie să aibă suficient spațiu pentru rigola și zona de drenaj, astfel încât să poată fi conectată corespunzător. Nu trebuie sa existe presiune pe elementele de conectare pentru a evita scurgerile. Tineti cont de gulerul canalului de drenaj.


Capacitate drenaj 35 litri/min.

Montare:

1. Înainte ca rigola să fie instalata, scoateți grătarul pentru a preveni deteriorarea. Dacă este necesar, lipiți pemarginea din partea de sus bandă de mascare pentru protecție.
2. Asigurați-vă că nici o impuritate (mortar etc.) nu poate intra în scurgere în timpul lucrărilor de asamblare șiinstalare.
3. Pentru a obține o aderență îmbunătățită, se recomandă ca partea inferioară și laturile canalului de drenaj săfie curățate cu hârtie și degresate.
4. Conectați rigola la conducta de scurgere prin conectorul 40/50 mm, respectând dimensiunea conductei descurgere. Inelul de cauciuc asigură etanșeitatea.
5. Așezați rigola în spațiul prevăzut pe picioarele reglabile.
6. Verificați apoi planeitatea rigolei în toate direcțiile. Acest lucru trebuie facut cu grija, deoarece daca nu, efectulde sifon nu functioneaza optim.
7. In determinarea înălțimii rigolei țineți cont de grosimea plăcilor.
8. Fixarea plăcilor trebuie să fie înclinată spre canalul de drenaj. Marginea superioară a canalului de drenajtrebuie să fie 1 mm sub placa, astfel încât apa să nu rămână la suprafață.
9. Etanșați spațiile dintre plăci cu silicon elastic.
10. Curățați și îndepărtați cu atenție excesul de material (adeziv, silicon).
11. Asezati grila pe canalul de drenaj și îndepărtați folia protectoare după finalizarea tuturor lucrărilor.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact