Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
PROFIL METALIC GIPSCARTON UD 30 Mareste
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Rating 

PROFIL METALIC GIPSCARTON UD 30

Rating 
 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe

 • Profilele metalice UA se folosesc la realizarea tocurilor de usi, arcadelor si rigidizarea structurii metalice a peretilor de compartimentare din gipscarton.

  pret de la 60,00 lei
  Constructii Gips-carton
  0 Recenzie(i)
 • pret de la 7,50 lei
  Constructii Gips-carton
  0 Recenzie(i)
 • Profilele portante tip CW, realizate din tablă zincată prin laminare la rece, cu grosimea de 0,5 mm, sunt profilele de susţinere ale plafoanelor false, de ele fiind fixate plăcile din gips-carton.

  pret de la 11,11 lei
  Constructii Gips-carton
  0 Recenzie(i)
 • pret de la 10,64 lei
  Constructii Gips-carton
  0 Recenzie(i)
 • Profilele portante tip CW, sunt realizate din tablă zincată prin laminare la rece, cu grosimea de 0,5 mm, sunt profilele de susţinere ale plafoanelor false, de ele fiind fixate plăcile din gips-carton ; in funcţie de procedeul de suspendare şi încărcare, există diverse soluţii.

  pret de la 11,61 lei
  Constructii Gips-carton
  0 Recenzie(i)