Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
PLACA KNAUF AQUAPANEL - INT 12.5 X 1200 X 2400 MM Mareste
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Placă de ciment AQUAPANEL pentru interior (se recomandă a se monta pe orizontală, transversal pe profile), rapid si usor de prelucrat prin zgariere si rupere.

Detalii

13 Produse

Rating 

PLACA KNAUF AQUAPANEL - INT 12.5 X 1200 X 2400 MM

30006421

In stoc

196,50 lei / buc TVA Inclus

Rating 
Placă de ciment AQUAPANEL pentru interior (se recomandă a se monta pe orizontală, transversal pe profile), rapid si usor de prelucrat prin zgariere si rupere.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

Pentru montajul placilor de ceramica este important ca stratul suport sa fie uscat, solid si rezistent la apa. In incaperile umede, placile AQUAPANEL® Cement Board Indoor sunt alternativa ideala la solutia clasica de pereti din zidarie sau beton.AQUAPANEL® Cement Board Indoor realizeaza un strat suport solid pentru placari ceramice, rezistent la apa, care este usor de prelucrat si care se monteaza rapid. Placile usoare pe baza de ciment sunt rezistente in timp, nu se degradeaza sub actiunea apei.

 

Caracteristici:
- strat suport ptr. placari ceramice in toate tipurile de incaperi umede;
- alternativa la peretii masivi din zidarie;
- rezistente la apa si umezeala;
- stabile, robuste, rezistente la soc si incombustibile;
- singura placa care se poate prelucra prin zgariere si rupere;
- montaj simplu si usor;
- tehnologie uscata de montaj pentru rapiditate in executie.

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact