Joi, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
PLACA GIPSCARTON KNAUF MEDIU UMED - 12,5 Mareste
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Sunt placi al caror miez de ipsos este impregnat impotriva acumularii umiditatii, cu fetele si muchiile longitudinale imbracate cu un carton special aderent la miez.

Detalii

Rating 

PLACA GIPSCARTON KNAUF MEDIU UMED - 12,5

Rating 
Sunt placi al caror miez de ipsos este impregnat impotriva acumularii umiditatii, cu fetele si muchiile longitudinale imbracate cu un carton special aderent la miez.

Detalii

 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

Domeniu de utilizare:

La interior, pentru realizarea placarilor la pereti si tavane, a tencuielor uscate, peretilor de compartimentare si tavanelor suspendate, in special in incaperile cu umiditate ridicata (bai, bucatarii, etc.); strat suport pentru placari ceramice.

 

Punere in opera:

In functie de sistemul ales, placile se pun in opera conform specificatiilor din fisele tehnice aferente sistemelor. Fixarea placilor pe suport se face fie prin lipire directa pe suprafata unui perete existent, in cazul placarilor, fie prin fixarea cu suruburi speciale pe o structura auxiliara metalica sau de lemn. Rosturile dintre placi se spacluiesc cu Knauf Fugenfuller (cu banda de armare a rosturilor) sau cu Knauf Uniflott (fara banda de armare a rosturilor).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe