Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!
MINISTATIE EPURARE Mareste
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produs nou

Rating 

MINISTATIE EPURARE

40000964

In stoc furnizor

4 064,52 lei / buc TVA Inclus

Rating 
 

Descriere produs

Informatii

Este o statie de epurare folosita pentru apele uzate menajere. Este alcatuita din bazinul de aerare, decantorul, cosul de acces cu capac, conducta admisie apa uzata menajera, conducta evacuare apa epurata si suflanta de aerare. 
Bazinul de aerare, decantorul si cosul de acces sunt exectutate monobloc prin turnare din polietilena. Conductele de admisie si evacuare sunt din polipropilena. Suflanta se cupleaza la o instalatie electrica 230V/50 Hz.
Procesul de aerare se realizeaza prin intermediul unui difuzor cu membrana care genereazã bule fine. Aerul provine de la o suflanta amplasata in zona cosului de acces, deasupra decantorului. Decantorul este prevazut in zona inferioara cu goluri pentru realizarea recircularii namolului. Se recomanda inspectarea periodica si vidanjarea decantorului la un interval de 1-3 ani, in functie de incarcarea apei brute.
Numar recomandabil de persoane ce utilizeaza sistemul este de 3 – 4. Statia de epurare este folosita pentru un debit zilnic de maxim 600 litri/zi. Timpul de retentie pentru un debit mediu zilnic de 150 litri/persoana/zi este de 32 ore.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe