LOPATICA LATA OTEL PT GRADINA 40070 Mareste

Produs nou

Lopatica din otel calit cu maner ergonomic.

Detalii

9 Produse

LOPATICA LATA OTEL PT GRADINA 40070

20021556

In stoc

16,01 lei / buc TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.
Lopatica din otel calit cu maner ergonomic.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

O lopatică lată din oțel pentru grădină este o unealtă robustă și eficientă, proiectată pentru a ajuta în lucrările de grădinărit. Aceasta este fabricată din oțel rezistent, având o lamă lățită și tăioasă la un capăt, cu un mâner ergonomic la celălalt capăt.

Lopatica lată oferă o suprafață mare de lucru, permițând să aduni și să deplasezi o cantitate semnificativă de sol, compost, pietriș sau alte materiale din grădină. Datorită construcției sale solide, lopatica este durabilă și rezistentă la uzură, fiind capabilă să facă față sarcinilor grele.

Mânerul ergonomic al lopaticii asigură un confort sporit în timpul folosirii, reducând tensiunea și oboseala din mâini și încheieturi. Acesta oferă, de asemenea, o priză sigură și stabilă, facilitând manevrabilitatea lopaticii în timpul lucrului.

Cu o lopatică lată din oțel pentru grădină, puteți săpa, să recoltați, să nivelati și să mutați diverse materiale în grădină, facilitându-vă munca și ajutând la menținerea unei grădini bine întreținute și aranjate.

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat