• Acasa

 • Tel: 0723.50.79.50 / 0722.69.46.40

  Retea de magazine si depozite de materiale de constructii.


  Servicii Vasion

  Gama de produse comercializate in reteaua Vasion acopera necesitatile clientilor de la materiale de constructii, instalatii, amenajari interioare si exteriare pana la  cele pentru scule si unelte.

  In afara de acestea, clientii Vasion beneficiaza de numeroase servicii, de la consultanta specializata pana la comenzi speciale, transport si service.


    Transport asigurat

   

   

   

  Ati gasit produsele de care aveti nevoie pentru constructia, renovarea sau amenajarea casei dumneavoastra! Nu trebuie sa va faceti griji in privinta modului de transport al acestora. Cu mijloace de transport potrivite si specializate (masini echipate cu macara si/sau motostivuitor) oferim livrare si descarcare (cand se livreaza cu masini specializate), pe raza localitatii, pentru produsele cumparate din magazinele noastre, in 48h din momentul achitarii facturii. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.

  *Serviciu supus unor termene si conditii.

  Detalii suplimentare despre acest serviciu puteti obtine din magazinele noastre sau sunand la sediul central Vasion.


  Consultanță gratuită

   

   

   

  Va oferim consultanta tehnica gratuita pentru proiectele sau constructiile pe care dumneavoastra le aveti in derulare, in calculul necesarului de material, a consumurilor specifice, in alegerea potrivita pentru dumneavoastra, cat si in metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.

  Acest serviciu este oferit atat de agentii care se deplaseaza la client cat si in magazinele noastre.


   Solutii de finantare - Rate

   

   

   

  Punem la dispozitia clientilor posibilitatea de achizitionare a produselor dorite mult mai usor. In rate, prin credite de consum oferite de BRD Finance, Card Avantaj si BT Direct.

  Pentru mai multe detalii, clic AICI.


  Comenzi speciale

   

   

   

  Vasion ofera clientilor posibilitatea comandarii produselor, chiar daca acestea nu se afla in stoc. Clientii vor fi anuntati in momentul in care produsele comandate ajung in magazin.


  Colorare vopsele si emailuri

   

   

   

  Oferim clientilor posibilitatea de a alege nuanta dorita pentru vopsele lavabile, emailuri, dintr-o paleta de sute de culori, totul fiind gata in cateva minute.

  *Serviciu disponibil doar in magazinele: Showroom (inclusiv colorare emailuri), Baumarket, 9 Mai, Onesti 2, Comanesti 2 si Tg. Ocna.


   

   
  Meniu
   
   
  Noutati
   
   
  Newsletter
  Aboneaza-te la newsletterele VASION.ro
  Nume
  Email
   
   
  Despre Vasion

  Infiintata in anul 1992, cu obiect principal de activitate comertul cu materiale de constructii, Vasion s-a dezvoltat continuu pe plan local, desfasurandu-si activitatea prin depozite si magazine pozitionate aproape de clienti.

  Vasion detine o retea de 23 magazine si 6 depozite, amplasate in principalele orase din judetul Bacau.


  Camere LIVE in Bacău

  LIVE - Stefan cel Mare

  LIVE - Piața Centrală Bacău

  LIVE - Calea Republicii Bacău


  Parteneri:

   
  © 2008 Vasion Toate drepturile rezervate by Xcommerce